Selecteer een pagina

Altermedi U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Enkel de kosten voor retour van uw thuisadres naar ons depot zijn voor eigen rekening.
__________________________________________________________________________________________

Het artikel dient aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • Artikel en verpakking zijn ongebruikt
  • Artikel en verpakking zijn in originele staat
  • Artikel en verpakking zijn onbeschadigd
    __________________________________________________________________________________________
    Indien u het pakket weigert aan de deur wordt de bestelling direct naar ons geretourneerd en zijn verzendkosten voor rekening van Altermedi B.V.

Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Verzendkosten voor retour zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via de Helpdesk. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Indien u bij verbreking van de verzegeling uw bestelling toch nog wilt retourneren verzoeken wij u contact op te nemen met onze Helpdesk. U kunt ook een e-mail sturen naar klantenservice@crystalcbd.nl.

Zodra we het product ontvangen hebben sturen we u een email dat we de producten ontvangen hebben en retour gaan verwerken.
__________________________________________________________________________________________

  • RETOUR ADRES

Altermedi – Crystal CBD
Tingietersweg 34
2031 ES Haarlem
Nederland

Indien u nog vragen heeft kunt u zich wenden tot de Helpdesk